www.CTA.ro :: Stiri locale si nationale
Incepe perioada de inscrieri in sectiile sportive ale CS LAGUNA Constanta

Se fac inscrieri pana la completarea grupelor de copii pentru cursurile de inot, baschet, volei, handbal, tenis.

CS LAGUNA Constanta a dat startul perioadei de inscrieri la urmatoarele ramuri sportive : baschet, handbal, volei, tenis si inot, pentru copiii cuprinsi in sistemul de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal, de stat sau particular.

Prin parteneriatul pe care clubul il are cu profesori recunoscuti, cu multa experienta didactica, se ofera copiilor un cadru placut si motivant de initiere si pregatire in disciplina aleasa.

Scopul principal al clubului este sa contribuie la mentinerea unei stari de sanatate in randul copiilor, alocand pentru acest lucru un procent ridicat de resurse materiale si umane.

Copiii cu aptitudini si calitati motrice specifice sportului practicat, vor fi pregatiti pe baza unui program special, urmand ca la momentul potrivit sa faca pasul catre sportul de performanta.

Experienta profesorilor din cadrul clubului (antrenori de loturi nationale, metodisti, sportivi campioni) asigura o baza profesionala si competenta de selectie pentru sportul de performanta, dar si o motivatie puternica pentru parintii care au inteles ca miscarea, sportul in general, este esential pentru dezvoltarea armonioasa si pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice.

Fii parinte responsabil si inscrie acum copilul la disciplina dorita ! Participi astfel si tu la campania lansata inca din 2008 de CS LAGUNA Constanta, intitulata "Prin sport cresc mare si sanatos !"

Cererea de inscriere o gasiti pe www.cslaguna.ro

2013-09-08 / 11431 afisari

Inchide fereastra